Werken bij
“Op weg naar zelfstandig wonen”
Vacatures

Werken bij Zekere Basis

Wij zijn op zoek naar een;

 

Groepsbegeleider

Functieomschrijving

Stichting Zekere Basis is een jonge, groeiende en gezonde organisatie Wij zijn op zoek naar een ervaren collega die begeleiding en ondersteuning biedt aan onze cliënten. Uren zijn in overleg, 36 uur behoort tot de mogelijkheden.

De groepsbegeleider is verantwoordelijk voor de zorg, begeleiding en ondersteuning aan onze cliënten, met als doel het bevorderen van de sociale en emotionele zelfstandigheid. Flexibiliteit en stabiliteit gaan bij jou dan ook hand in hand. Daarnaast beschik je over geduld en realiteitszin.

Functie eisen

Je bent in bezit van een diploma richting Zorg en welzijn op MBO-4 of HBO niveau. Je hebt ervaring als pedagogisch medewerker en bent in het bezit van een geldig rijbewijs B. Je bent open en eerlijk, kunt goed luisteren en op het niveau van de jongeren communiceren. Je bent duidelijk, hebt geduld en je bent omgevingsbewust. Je kunt prioriteiten stellen en je straalt (zelf)vertrouwen uit. De gevraagde competenties zijn betrokkenheid, overtuigingskracht, initiatief en flexibiliteit. Daarnaast is het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) een voorwaarde voor het in dienst treden bij Stichting Zekere Basis.

Inschaling

Salariëring en overige arbeidsvoorwaarden zijn geregeld conform de CAO Gehandicaptenzorg.  De functie is ingedeeld in functiegroep 40 MBO-4 en functiegroep 45 HBO, de salariëring is afhankelijk van je achtergrond en werkervaring.

Bijzonderheden

Het opvragen van referenties maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Het betreft een jaarcontract met mogelijkheden voor een vast dienstverband.

Klik hier om te solliciteren.