Werken bij
“Op weg naar zelfstandig wonen”
Vacatures

Werken bij Zekere Basis

Vacature (junior) gedragswetenschapper/orthopedagoog Zekere Basis

Zekere Basis is een begeleidingssetting met het doel om jongeren tussen de 16 en 27 jaar op weg te helpen naar een zo zelfstandig mogelijk bestaan. Cliënten binnen de Zekere Basis zijn op verschillende locaties woonachtig. Zekere Basis heeft drie 24-uurszorg locaties in Enschede waar er (intensieve) begeleiding wordt geboden aan de cliënten. Naast de drie woonlocaties biedt Zekere Basis tevens ambulante begeleiding aan cliënten van verschillende leeftijden. Als (junior) gedragswetenschapper draag je de verantwoordelijkheid voor de inhoudelijke begeleiding van deze cliënten.  

Op de locaties van Zekere Basis zijn enkel jongens woonachtig met een grote diversiteit aan pathologie. Als (junior) gedragswetenschapper bij de Zekere Basis heb je kennis van een licht verstandelijke beperking al dan niet in combinatie met (complexe) gedrags- of psychische problematiek. Op basis van deze kennis draag je zorg voor de inhoudelijke begeleiding aan de cliënten. Daarnaast coach en begeleid je de collega’s, waarbij je gebruik maakt van jouw kennis en kunde. Door het bespreken van casuïstiek met collega’s draag je bij aan het bevorderen van de deskundigheid van de organisatie. Als (junior) gedragswetenschapper binnen de Zekere Basis heb je tevens regelmatig cliëntcontact.  

Als (junior) gedragswetenschapper heb je binnen de Zekere Basis een enthousiast team om je heen, gekenmerkt door een mix van startende en ervaren collega’s. Binnen dit huidige team is er voor jou als (junior) gedragswetenschapper veel ruimte om te leren, jezelf te ontwikkelen en je eigen creativiteit in te zetten. Zie jij jezelf werken in dit team, solliciteer dan via de link ZorgSelect.

Voor deze vacature zijn de uren in overleg en de functie valt onder de CAO Gehandicaptenzorg.  

 Sluitingsdatum: 31 juli 2021