Werken bij
“Op weg naar zelfstandig wonen”
Vacatures

Werken bij Zekere Basis

Vacature ambulant begeleider (uren in overleg)

Zekere Basis

 

Stichting Zekere Basis helpt jongeren met gedragsproblemen, vaak een licht verstandelijke beperking en/of psychiatrische problematiek, een zelfstandig bestaan op te bouwen. Op meerdere locaties in Enschede en omstreken bieden we jongeren een leefklimaat waarin ze zich veilig voelen en zich optimaal kunnen ontwikkelen. Daarnaast bieden we ambulante begeleiding.

Wij werken samen met de jongeren aan hun individuele wensen en talenten. We begeleiden ze in het creëren van een zinvolle dag invulling, een aanvaardbaar sociaal netwerk en bereiden ze voor op zelfstandig wonen.

Wij zoeken

Wij zijn op zoek naar een ervaren collega die ondersteuning biedt aan onze zelfstandig wonende cliënten met een licht verstandelijke beperking.

De ambulant begeleider is verantwoordelijk voor de zorg, begeleiding en ondersteuning aan onze cliënten, met als doel het bevorderen van de sociale en emotionele zelfstandigheid. Flexibiliteit en stabiliteit gaan bij jou dan ook hand in hand. Daarnaast beschik je over geduld en realiteitszin en beschik je over een diploma richting zorg en welzijn op HBO niveau.

Wat wordt van je verwacht

Je bent 36 uur per week beschikbaar, in bezit van geldig rijbewijs B en eigen auto. Je hebt ruime ervaring als pedagogisch medewerker en je bent minimaal 23 jaar. Je bent open en eerlijk, kunt goed luisteren en op het niveau van de jongeren communiceren. Je bent duidelijk, hebt geduld en je bent omgevingsbewust. Je kunt prioriteiten stellen en je straalt (zelf)vertrouwen uit. De gevraagde competenties zijn betrokkenheid, overtuigingskracht, initiatief en flexibiliteit.

Salaris

Salariëring en overige arbeidsvoorwaarden zijn geregeld conform de CAO Gehandicaptenzorg

Reageren?

Heb je interesse in deze vacature dan verzoeken wij je een sollicitatiebrief met CV naar info@zekerebasis.nl onder vermelding van vacature ambulant begeleider.